Workshop Profile Dynamics

Door inzicht te krijgen in elkaars drijfveren til je de organisatie naar een hoger plan. Het maakt onder meer een betere afstemming van werk mogelijk. In onze workshop gaan we in op de verschillende drijfveren en wat deze betekenen in een werksetting, zowel individueel als in een team.

In organisaties wordt steeds meer samengewerkt in multidisciplinaire teams. Netwerken worden verbonden, zowel intern als extern. Naast de benodigde inhoudelijke kennis zijn ook andere kwaliteiten van belang. In de workshop Profile Dynamics krijgen de deelnemers inzicht in elkaars drijfveren. Waarom doen we zoals we doen? Juist die drijfveren bepalen grotendeels hun denken en gedrag in werksituaties.

Profile Dynamics biedt de mogelijkheid om in de praktijk gebruik te maken van de kennis van de eigen drijfveren. Waar ligt de specifieke kracht van iemand? Welke mogelijke valkuilen zijn er en van welke werkomgeving krijgt iemand energie of juist niet?
In een team geeft de kennis van elkaars drijfveren inzicht in, en meer begrip voor, elkaars handelen en opvattingen. Het maakt een betere afstemming van werk mogelijk en helpt mee om de organisatie naar een hoger plan te tillen.

In de workshop gaan we in op de verschillende drijfveren. We vertalen het direct naar de dagelijkse werksituatie. We geven voorbeelden van hoe je elkaar in werk kunt versterken en van waar mogelijke conflictbronnen liggen.

Alle deelnemers vullen een digitale vragenlijst in en krijgen een persoonlijk rapport.

Deze workshop wordt in-company aangeboden.

Belangstelling voor deze workshop? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Kennismaken?

Neem contact op

Over Vitaleoverheid

De samenleving ontwikkelt zich met steeds meer snelheid. Hierdoor verandert ook het werken binnen de overheid. Wie niet vitaal is, wie niet (mee)beweegt, staat stil. Vanuit eigen kennis, ervaring en passie ondersteunt de Vitale Overheid overheidsinstanties bij deze ontwikkelingen.

Contactgegevens

Vitale Overheid
Postbus 866
9400 AW Assen
info@vitaleoverheid.nl
Tel: +31650266175
Tel: +31651930543