Overheid & Organisatie

De verdeling van werk binnen de overheid kende altijd een duidelijke structuur. Van die overzichtelijke organogrammen is nu geen sprake meer. Er zijn diverse interne netwerken die elk weer op een eigen manier aansluiten op externe netwerken.

Daar horen andere manieren van werken bij. Denk bijvoorbeeld aan werkvormen die procesmatig, programmatisch en tijdelijk zijn. Het is nog wel eens zoeken naar de juiste werkvorm en naar de praktische kant ervan.

Hoe kunnen we het beste bijdragen aan de maatschappelijke vraagstukken? Welke manier van werken past daarbij? Een van de momenteel populaire methodes is opgavegericht werken, het vraagt echter kennis en ervaring om deze manier van werken goed te implementeren.

Andere verhoudingen, nieuwe manieren van werken (flexplekken) en ‘personal branding’ hebben effect op iedereen binnen de organisatie. Maar niet iedereen wordt gedreven door vernieuwing. Hoe laat je jouw project toch draaien in een veranderende setting? En hoe beweeg je zelf te midden van deze ontwikkelingen? Vitale Overheid geeft de kennis en de diepgang die daarvoor nodig is. In de vorm van coaching, advies en workshops op een praktische manier door de begeleiding van procesgerichte ontwikkelingstrajecten.

 

Opgavegericht werken

Versterking interne samenwerking

Profile dynamics

Programmamanagement

Individuele coaching

Kennismaken?

Neem contact op

Over Vitaleoverheid

De samenleving ontwikkelt zich met steeds meer snelheid. Hierdoor verandert ook het werken binnen de overheid. Wie niet vitaal is, wie niet (mee)beweegt, staat stil. Vanuit eigen kennis, ervaring en passie ondersteunt de Vitale Overheid overheidsinstanties bij deze ontwikkelingen.

Contactgegevens

Vitale Overheid
Postbus 866
9400 AW Assen
info@vitaleoverheid.nl
Tel: +31650266175
Tel: +31651930543